Inschrijfprocedure Streekfestival 2023

Streekfestival op zaterdag 4 november 2023.

 

Let op: Het is niet meer mogelijk om nog voor het Streekfestival op zaterdag 4 november 2023 in te schrijven! Binnenkort openen we de inschrijving voor het Streekfestival voor volgend jaar dat zal plaatsvinden op zaterdag 2 november 2024.

 

Orkesten kunnen inschrijven, bij 15 inschrijvingen is het festival vol. Orkesten die daarna te kennen geven mee te willen doen worden op een wachtlijst geplaatst.

Hieronder de directe link naar het inschrijfformulier voor het Streekfestival:

Inschrijfformulier Streekfestival 4 november 2023

 

Graag het inschrijfformulier downloaden, invullen en mailen naar:  streekfestival@gmail.com

Bij 15 inschrijvingen wordt door het bestuur het programma samengesteld op basis van niveau en deelname aan eerdere edities van het festival. Alle orkesten die op de lijst staan krijgen hiervan meteen bericht zodat op dat moment meteen duidelijk is of deelname in november zeker is. Inschrijven staat open voor HaFaBra orkesten uit het hele land, ook jeugd/leerlingenorkesten worden hierbij uitgenodigd in te schrijven. Daarnaast is er beperkt plaats voor slagwerk/percussiegroepen. Het inschrijfgeld bedraagt 125,- euro. In het festival programma zit een opbouw van de laagste naar de hoogste divisie. Orkesten zijn zeker van inschrijving na betaling van het inschrijfgeld, restitutie van dit bedrag na definitieve inschrijving is niet mogelijk.

 

 

Aanvragen losse partituren HaFaBra en Slagwerk bij Musidesk Rijnbrink

Musidesk heeft in 2014 de repertoire-afdeling van Kunstbalie in Tilburg overgenomen en continueert hiermee de verhuur van partituren. In de loop van de tijd zal de hele collectie worden ingevoerd in het catalogussysteem van Musidesk onder de naam ‘partituurcollectie’. Totdat dit proces is afgerond kan er zowel in de online catalogus als in onderstaande lijsten worden gezocht naar benodigde titels. Partituren kunnen worden aangevraagd via het online aanvraagformulier.

De HaFaBra-catalogus bevat ruim 600 titels: vooral voor harmonie en fanfare en enkele voor brassband. De vermelde directiepartijen en partituren zijn in meervoud aanwezig en worden tegen vergoeding uitgeleend onder bepaalde voorwaarden. Mocht u een titel niet kunnen vinden of een vraag hebben, dan kunt u contact opnemen met Musidesk.

Ook de verhuur van partituren (geen complete orkestsets) van vele werken voor slagwerkensemble is overgenomen door Musidesk; de partituren worden vaak aangevraagd t.b.v. de jurering bij concoursen, wedstrijden en festivals. Het kan gaan om regionale festivals georganiseerd door plaatselijke muziekverenigingen, bondsconcoursen en landelijke wedstrijden. Daarnaast is het ook mogelijk voor studenten en/of dirigenten om een partituur te huren om nader te bestuderen.