Streekfestival 2021

Streekfestival Zaterdag 6 november 2021

Het Streekfestival 2021 zal plaatsvinden op zaterdag 6 november in het Evertshuis, Julianastraat 4, 2411 CV Bodegraven. Het wordt dit keer een bijzondere editie want het festival viert in 2021 haar 25 jarig jubileum. Er zullen door Stichting Streekfestival rondom het Streekfestival extra activiteiten georganiseerd worden, blijf ons dus volgen om op de hoogte te blijven.

Het juryteam voor het Streekfestival 2021 bestaat uit de heren Danny Oosterman & Rob Goorhuis 

Locatie: Evertshuis  http://www.evertshuis.nl

Entree prijs voor publiek € 5,-  Het kaartje geeft recht op vrije toegang gedurende het hele dag & avond festival programma.

Partituren HaFaBra en Slagwerk

Musidesk heeft in 2014 de repertoire-afdeling van Kunstbalie in Tilburg overgenomen en continueert hiermee de verhuur van partituren. In de loop van de tijd zal de hele collectie worden ingevoerd in het catalogussysteem van Musidesk onder de naam ‘partituurcollectie’. Totdat dit proces is afgerond kan er zowel  in de online catalogus als in onderstaande lijsten worden gezocht naar benodigde titels. Partituren kunnen worden aangevraagd via het online aanvraagformulier.

De HaFaBra-catalogus bevat ruim 600 titels: vooral voor harmonie en fanfare en enkele voor brassband. De vermelde directiepartijen en partituren zijn in meervoud aanwezig en worden tegen vergoeding uitgeleend onder bepaalde voorwaarden. Mocht u een titel niet kunnen vinden of een vraag hebben, dan kunt u contact opnemen met Musidesk.

Ook de verhuur van partituren (geen complete orkest sets) van vele werken voor slagwerkensemble is overgenomen door Musidesk; de partituren worden vaak aangevraagd t.b.v. de jurering bij concoursen, wedstrijden en festivals. Het kan gaan om regionale festivals georganiseerd door plaatselijke muziekverenigingen, bondsconcoursen en landelijke wedstrijden. Daarnaast is het ook mogelijk voor studenten en/of dirigenten om een partituur te huren om nader te bestuderen.