Inschrijfprocedure Streekfestival 2019

Orkesten kunnen op elk gewenst moment in het jaar aangeven deel te willen nemen aan het Streekfestival. Dit kan middels het contactformulier op deze website of een mail naar de secretaris van Stichting Streekfestival. Deelname aan het festival kost € 125,-  Bij de aanmelding moet vermeld staan om welk soort orkest het gaat (harmonie, fanfare, brassband, slagwerk/percussie groep) en in welke divisie het orkest uitkomt.

Hieronder de directe link naar Inschrijfformulier voor het Streekfestival 2019  Inschrijfformulier-2019

Graag het inschrijfformulier downloaden, invullen en mailen naar:  streekfestival@gmail.com

Bij 15 inschrijvingen wordt door het bestuur een programma samengesteld op basis van niveau en deelname aan eerdere edities van het festival. Alle orkesten die op de lijst staan krijgen hiervan meteen bericht zodat op dat moment duidelijk is of deelname in november zeker is.

Inschrijven staat open voor HaFaBra orkesten uit het hele land, ook jeugd/leerlingenorkesten worden uitgenodigd in te schrijven. Daarnaast is er beperkt plaats voor slagwerk/percussiegroepen.         Het inschrijfgeld bedraagt 125,- euro. In het festival programma zit een opbouw van de laagste naar de hoogste divisie.