Inschrijfprocedure Streekfestival 2021

Het is nog onduidelijk hoe de maatregelen om de Corona pandemie in te dammen er de komende maanden uit gaan zien. Wij gaan er nu even vanuit dat er na de zomervakantie weer door orkesten samengespeeld mag worden. Daarom zijn we inmiddels begonnen met de voorbereidingen voor het Streekfestival op zaterdag 6 november 2021.

Orkesten kunnen nu inschrijven en bij 15 inschrijvingen is het festival vol. Orkesten die daarna te kennen geven mee te willen doen worden op een wachtlijst geplaatst.

Hieronder de directe link naar het inschrijfformulier voor het Streekfestival:

Inschrijfformulier Streekfestival 2021

Omdat er nog veel onduidelijk is over de ontwikkelingen m.b.t. de pandemie gelden dit jaar de volgende regels omtrent de inschrijving:

  • Orkesten die inschrijven betalen € 125,00 inschrijfgeld. Dit bedrag wordt terug gestort als de organisatie het festival afgelast of als een orkest vóór 1 september 2021 laat weten helaas toch niet deel te kunnen of willen deelnemen
  • Uiterlijk 1 september neemt het bestuur de definitieve beslissing of het festival doorgang kan vinden

Graag het inschrijfformulier downloaden, invullen en mailen naar:  streekfestival@gmail.com

Bij 15 inschrijvingen wordt door het bestuur het programma samengesteld op basis van niveau en deelname aan eerdere edities van het festival. Alle orkesten die op de lijst staan krijgen hiervan meteen bericht zodat op dat moment meteen duidelijk is of deelname in november zeker is.

Inschrijven staat open voor HaFaBra orkesten uit het hele land, ook jeugd/leerlingenorkesten worden hierbij uitgenodigd in te schrijven. Daarnaast is er beperkt plaats voor slagwerk/percussiegroepen.            Het inschrijfgeld bedraagt 125,- euro. In het festival programma zit een opbouw van de laagste naar de hoogste divisie. Orkesten zijn zeker van inschrijving na betaling van het inschrijfgeld, restitutie van dit bedrag na definitieve inschrijving is niet mogelijk.